Lochtemanweg 94, 3550 Heusden-Zolder
011 29 10 73
info@update-academy.be

Make-up touch-up by The Pow(D)er Bar

Make-up touch-up by The Pow(D)er Bar

wo 18mrt2020

The Pow(D)er Bar is dé mobiele beauty bar voor een Instant Powerboost!
Een beauty concept by Palmira Proietti met als succesformule dat het voor alle vrouwen werkt, én vooral natuurlijk, snel & gemakkelijk is! Dus stuur ook jouw klanten stralend de deur uit. Deze eenvoudige technieken zijn voor alle leeftijden, alle huidtypes en zorgen voor een top resultaat op slechts 5-10 minuten. Perfect om je klant na het wassen aan de wasbak een mooie touch-up te geven. Met reeds een selectie uit 10 van Palmira haar favoriete beauty producten, bekom je al de mooiste resultaten. Bovendien zijn deze producten hypo-allergeen & multifunctioneel. Minerale Make Up, spraytan, lashes & brows on fleek = Instant Powerboost.

Wat komt er tijdens deze opleiding aan bod?

  • Snelle en makkelijke touch-ups
  • Make-up voor alle leeftijden en huidtypes
  • Touch-ups in 5-10 minuten
  • Resultaat met slechts een max. van 10 beauty producten

Jij kan dit instant leren in 1 les omdat het simpel is, gemakkelijk aan te brengen en slechts in enkele stappen kan je ervoor zorgen dat je klanten een powerboost ondergaan na elke behandeling. Voor deze opleiding is een model vereist.

Meer weten over dit concept? Lees dan het volgende interview met Palmira in FLASH/PUUR/ZIEZO Magazine: https://www.flashmagazine.be/beauty/interview-palmira-lanceert-the-powder-bar/
 
Praktische informatie
Prijs = €160,00 / kmo = €112,00 excl. btw
Duur = 19u00 tot 22u00
Maximum aantal deelnemers = 10

Ga terug naar de cursuslijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *