0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Paritair Comité 314

Fonds voor Bestaanszekerheid van het Paritair Comité 314Binnen het Paritair Comité 314 (haartooi, fitness en schoonheidszorgen) worden werknemers die naschoolse, erkende cursussen volgen, financieel beloond door middel van de opleidingsvergoeding. Dit is een vergoeding die de werknemers ontvangen omdat ze gemotiveerd zijn om zich te blijven bijscholen en continu bij te leren. Per erkende cursus die wordt gevolgd, ontvangen de werknemers een effectieve geldsom: de opleidingsvergoeding.

Wat moet de werknemer doen?

Om deze opleidingsvergoeding te bekomen, moet de werknemer zijn aanwezigheid tijdens de door het Fonds erkende opleiding, laten registreren. Dit wil concreet zeggen: aan het onthaal vult de werknemer de aanwezigheidslijst in met alle gevraagde gegevens (naam + rijksregisternummer + IBAN en BIC-code + handtekening). De werknemer ontvangt de opleidingsvergoeding op zijn bankrekening tijdens de tweede helft van de maand die volgt op de cursus.

Wat is het bedrag van de opleidingsvergoeding?

Het bedrag van de opleidingsvergoeding hangt af van de duur van de erkende cursus. Bij een cursus van een halve dag (minimum drie uur opleiding) ontvang de werknemer 37,50 euro bruto. Bij een cursus van een volledige dag (minimum 6 uur opleiding) bedraagt de opleidingsvergoeding 75,00 euro bruto. Het maximale bedrag aan opleidingsvergoedingen dat de werknemer per kalenderjaar kan ontvangen, bedraagt 750,00 euro bruto.

Nagel & Beautygroothandel Kappersgroothandel Golden Rose Belgie Smartphone herstellen bree Sitetech Computers Bree